Haalbaarheidsonderzoek loopt ten einde

Haalbaarheidsonderzoek loopt ten einde

image_print

Volgende week zijn de laatste inloopavonden en op 1 januari sluit de online enquête. In januari wordt de balans opgemaakt en komt de werkgroep met een eindrapport en het besluit of er al dan niet vervolgstappen worden gezet. Naast de mogelijkheid van een burgercoöperatie wordt ook gekeken of er ook alternatieve routes te bevaren zijn. Het concept van de paraplu-coöperatie valt te zien als een zogenaamde top-down benadering. Dat zou wel eens een brug te ver kunnen zijn voor vele mensen. Een bottom-up benadering is wellicht een eenvoudigere manier om aan de slag te gaan met een of meer uiteenlopende activiteiten.

Inmiddels hebben we tientallen opties verzameld die los van elkaar kunnen worden uitgewerkt. Zoals gezegd wordt in januari 2024 een besluit genomen c.q. nader onderzoek verricht. Te zijner tijd zullen we onze stellingname als werkgroep verduidelijken en toelichten.

Tot die tijd kunt u ons helpen het haalbaarheidsonderzoek zo goed mogelijk af te sluiten: bezoek de inloop en vul de enquête in.

 

Print Friendly, PDF & Email

Met trots ondersteund door WordPress | Thema: Stacy door SpiceThemes