Onderzoek naar BC de Rijpel stopt definitief per 1 februari 2024

Onderzoek naar BC de Rijpel stopt definitief per 1 februari 2024

image_print

Zoals in het bericht van 15 december 2023 aangekondigd is in januari 2024 de balans opgemaakt door de Werkgroep BC De Rijpel en is een eindrapport opgesteld. Vanaf 1 februari 2024 te vinden op de Leestafel. Het concept van de paraplu-coƶperatie valt te zien als een zogenaamde top-down benadering. Dat schijnt inderdaad een brug te ver geweest te zijn voor de wijkbewoners.

Tevens is besloten om in een andere vorm en onder een andere naam enkele meer praktische wegen in te slaan. Er zijn vele mogelijke activiteiten verzameld die los van elkaar kunnen worden uitgewerkt. En als tweede route willen we eens bezien of er een mogelijkheid bestaat om het wijkblad (als opvolger van Hofkompas) nieuwe leven in te blazen. Te zijner tijd zullen we de eventuele vervolg stappen verduidelijken en toelichten.

Print Friendly, PDF & Email
Reacties zijn gesloten.

Met trots ondersteund door WordPress | Thema: Stacy door SpiceThemes