BC De Rijpel actief!

BC De Rijpel actief!

image_print

In een soort 3-traps raket hopen we in het laatste kwartaal van dit jaar duidelijkheid te krijgen over haalbaarheid en wensen ten aanzien van een nog op te richten burgercoöperatie BC De Rijpel. Per onderdeel praten we u ruimschoots bij als het zover is, maar we lichten hierbij alvast een tipje van de sluier op over wat we gaan doen deze winter.

Flyer – oktober 2023

Eind oktober valt in Rijpelberg bij alle huishoudens een flyer in de bus. Hierin staat onder andere wat een burgercoöperatie voor u kan betekenen. De papieren flyer is er helaas alleen in het Nederlands, maar op deze website zijn digitale versies beschikbaar in het Engels, Duits en Pools.

Enquête – Q4 2023

Vanaf 1 oktober staat een enquête online. Met een aantal niet al te ingewikkelde vragen proberen we boven water te krijgen of en wat  voor interesse er bestaat voor een burgercoöperatie. De vragenlijst opent normaal gesproken met 4 vlaggen. De enquête is namelijk beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Pools. Invulling kost waarschijnlijk tussen 10 en 20 minuten.

Inloop – nov/dec 2023

Vanaf 7 november tot en met 21 december van dit jaar kunt u in Wijkcentrum De Brem (Rijpelplein 1, Helmond) terecht op een inloopspreekuur. Op dinsdag- en donderdagavond tussen 19:30 en 20:30 uur zijn één of meer mensen van de Werkgroep BC De Rijpel aanwezig voor uitwisseling van gedachten, vragen en antwoorden. Dat kan zowel in een groepje als in ’n één-op-één gesprek.

 

Print Friendly, PDF & Email

Met trots ondersteund door WordPress | Thema: Stacy door SpiceThemes