WOP Rijpelberg informatiebijeenkomsten

WOP Rijpelberg informatiebijeenkomsten

image_print

Op 6 april 2023 was er een info-avond met betrekking tot het Wijkontwikkelingsplan (WOP) voor de wijk Helmond-Rijpelberg. Op woensdag 7 juni 2023 is er een vervolg in de vorm van een vrije inloop van 16:00 tot 20:00 uur in Wijkcentrum De Brem. Misschien heeft u deze flyer in de bus gehad:

Voor meer informatie zie:

Een infostand voor WGBCR stond niet gepland. We trachten wel aanwezig te zijn en een eenvoudige flyer met een 1-minuut-kennismaking verkrijgbaar te laten zijn bij een of meer kramen tijdens die inloop.

“We plannen na de zomer een enquête en tweetal voorafgaande informatiebijeenkomsten omtrent onze plannen rond BC De Rijpel.”

UPDATE 1 oktober 2022 er worden geen informatiebijeenkomsten georganiseerd. Wel staat er in november en december een aantal inloopspreekuren gepland. Vanaf 7/11 elke dinsdag- en donderdagavond van 19:30-20:30 uur.

Hoogstwaarschijnlijk zal er enige overlap zijn met de ideeën en plannen rond WOP Rijpelberg. We zullen de zaak goed volgen en contact houden met betrokken organisaties, o.a. de gemeente Helmond, de LEV Groep en Belangengroep Rijpelberg.

Wil je meer weten over BC De Rijpel? Op deze website is eigenlijk alles wel te vinden. Blijf je toch nog zitten met vragen of anderszins contact met ons opnemen? Kijk even onder Contact.

Print Friendly, PDF & Email
Reacties zijn gesloten.

Met trots ondersteund door WordPress | Thema: Stacy door SpiceThemes