De Derde Verlichting is uit !

De Derde Verlichting is uit !

image_print

De Derde Verlichting is de bron voor het project BC De Rijpel

Op 31 oktober 2022 gepubliceerd en leverbaar via Brave New Books.

Ook verkrijgbaar in de winkel van ‘De Ganzenveer’ in Helmond!

Verder ook online te bestellen bij alle relevante boekhandels.

#ddvnl@Facebook  #ddvnl@Twitter

De Derde Verlichting is een uit de hand gelopen maatschappelijk pamflet met vele vragen en nog veel meer antwoorden! Wat is er gebeurd? Wat gebeurt er? Wat moet er gebeuren? De Derde Verlichting is een verkenningstocht door verleden, heden en toekomst, op diverse terreinen, o.a. economie, technologie, filosofie, politiek en klimaat.

Klik op of scan de QR code:

                                      

Het boek bevat een uitgebreide analyse van en pleidooi voor het onvoorwaardelijk basisinkomen. Er is duidelijk veel, heel veel mis op het moment. Het sociaal contract staat op springen! De geschiedenis is een aaneenschakeling van grote veranderingen. Waarom nu dan niet? Lukt het de mens om tijdig orde op zaken te stellen of doet hij zelf het licht uit? 99% doet wat 1% bepaalt, dat is raar. Twee belangrijke mantra’s zijn in het boek verweven: “Alles is een keuze!” en “Als WIJ dat willen dan veranderen WIJ de wereld!”.

www.bravenewbooks.nl.
e.v.a. (BOL, Amazon, Bruna, etc)

Eerst even kennismaken?
Download een Inkijkexemplaar van “De Derde Verlichting”

P.S. De 1e druk wordt voorlopig alleen herzien middels online versies met errata, addenda et cetera. Volg deze website!

Print Friendly, PDF & Email
Reacties zijn gesloten.

Met trots ondersteund door WordPress | Thema: Stacy door SpiceThemes