Folder BC De Rijpel

Folder BC De Rijpel

image_print

Volgende week valt er een belangrijke folder in de bus bij alle Rijpelbergse adressen!

     

In álle brievenbussen? En NEE/NEE en JA/NEE dan? De flyer bevat géén commerciële boodschap en kaart een maatschappelijk  onderwerp aan dat in principe IEDEREEN aangaat. Vooral alle bewoners van de wijk Rijpelberg. Okay, na lezing kun je het oneens zijn of geen interesse hebben en de folder naar de papierbak verplaatsen. Bij voorbaat dan onze excuses dat we een interessant idee onder ogen hebben proberen te brengen. Bij deze willen we echter alvast vragen om in elk geval enkele minuten de tijd te nemen om na te denken over wat een BC De Rijpel voor JOU kan betekenen.

Want het kan bijna niet anders dan dat er ergens, waar dan ook, een raakvlak is tussen de activiteiten van BC De Rijpel en jóuw leven. De 4 grote thema’s (Welzijn, Centrale, Groen en Vervoer) bieden alle ruimte om uiteenlopende onderwerpen onder één paraplu te verenigen. Van mantelzorg tot vervoer, van inkoop zonnepanelen tot uitleen van duur gereedschap, van samen tuinieren, koken en eten. Of het nou gaat om geld besparen of meer zeggenschap krijgen over een aantal dingen in je leven, samen sta je nou eenmaal sterker.

Lees de folder, bezoek onze website en Facebook pagina, word lid van onze Facebook Groep en praat mee over de plannen rond BC De Rijpel. Kom eens langs op een geheel vrijblijvend inloopspreekuur. Vanaf 7 november zitten wij in De Brem, elke dinsdag en donderdag van 19:30 tot 20:30 uur. Stel je vragen. Wij zorgen voor zoveel mogelijk uitleg en toelichting.

Links:

Print Friendly, PDF & Email

Met trots ondersteund door WordPress | Thema: Stacy door SpiceThemes