De hele wereld staat op zijn kop en ook bij ons gooit de Corona pandemie flink roet in het eten. Naar aanleiding van sluitingen en verplichte sociale onthouding heeft de Werkgroep BC De Rijpel besloten de activiteiten enkele maanden op te schorten, en wel tot 1 juni 2020!

Ondanks de ingrijpende omstandigheden zijn we toch erg benieuwd naar úw mening! Het kan zelfs zijn dat u door de sociale afzondering juist nu even tijd hebt voor ons vragenrondje. De reeds opgestarte ONLINE ENQUÊTE is in elk geval beschikbaar tot 1 augustus 2020. Laat ons weten wat u van onze plannen vindt en vul de enquête op onze website in.

Voor de komende maanden stonden naast de enquête ook straatinterviews en enkele presentaties op het programma. Om tegen eind juni tot een betrouwbaar eindoordeel in ons haalbaarheidsonderzoek te komen. Alles wordt echter opgeschort en t.z.t. opnieuw ingepland. We melden ons weer als de Corona lockdown is afgelopen …

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u op een of andere manier meedoen? Neem contact op met Hans, Frits, Cees of Glenn. Zie Contact.