Enquête

In BCR Enquete worden regelmatig vragenlijsten geplaatst om leden van de coöperatie te polsen. Dat kan zich op heel diverse terreinen afspelen. Van groen tot politiek, van organisatie tot wegomlegging. 


Wie nog niet helemaal op de hoogte is van onze ideeën en plannen raden we aan om eerst even wat informatie te raadplegen. Met een rondvlucht op deze website en de volgende webstekken moet invulling van de vragen daarna een fluitje van een cent zijn :)

  • Ditisonzewijk artikelarchief (link)
  • Facebook pagina (link)

LET OP! WEES VOORBEREID!*

  • Tijdens en ten behoeve van de invulling en voortgang van een enquête of winkelwagen - tijdens een bestelling in een webshop - worden gegevens vastgelegd op jóuw computer. Gebruik bij voorkeur een algemene browser als Google Chrome. Speciale browsers, met o.a. meer privacybescherming, kunnen problemen opleveren (denk o.a. aan Dolphin op Android of de Tor Browser)!

  • Zorg dat je browser in elk geval de website https://www.thesistoolspro.com niet blokkeert of hindert in functioneren. Check je Instellingen en zorg dat cookies en websitegegevens zijn/worden toegevoegd aan jouw Uitzonderingen! Dit geldt ook voor browsers op mobiele apparaten!

* Dit is niet uniek voor BC De Rijpel! De regels gelden in zijn algemeenheid tijdens een internet surftocht!


De volgende enquêtes zijn beschikbaar:

Naam Start Einde