Download details

Burgercoöperatie De Rijpel - Eindrapport Haalbaarheidsonder Burgercoöperatie De Rijpel - Eindrapport Haalbaarheidsonderzoek

featured_orange_star

De Werkgroep BC De Rijpel heeft in juli 2020 een eindrapport afgerond met betrekking tot “een haalbaarheidsonderzoek naar de oprichting van een burgercoöperatie in en voor de wijk Rijpelberg”. 

Het Burgercooperatie De Rijpel - Haalbaarheidsonderzoek Eindrapport biedt op ruim 55 pagina’s zowel een uitgebreide analyse en gecategoriseerde inventarisatie van opties als conclusies en aanbevelingen om tot een burgercoöperatie te geraken. Het bevat een weerslag van de stappen die we vanaf september 2019 hebben gezet. Het rapport biedt leesstof voor een ieder die toch wil weten wat wij hebben uitgespookt te afgelopen maanden.

Met name wijkbewoners worden uitgenodigd om het document (gratis en zonder veel gedoe!) te downloaden van onze website. Het rapport biedt ook veel aanknopingspunten voor bijvoorbeeld beleidsvoorbereiders en -makers of andere personen of organisaties die vergelijkbare initiatieven willen ontplooien. 

Information
Aangemaakt 2020-06-29
Gewijzigd 2020-07-07
Versie: V1.2
Grootte 1.72 MB
Waardering
(0 stemmen)
Aangemaakt door Hans Geurts
Gewijzigd door Super User
Downloads 55
Licentie
Prijs